Theater DoeDagen Vlinderfabriek

STREEK – Genieten van kindertheater op de omwalling van een fort? Verrast worden door je kind op een plek die doordrenkt is van historie, kunst en cultuur? Dat kan op donderdag 13 juli en op 19 augustus tijdens de eerste Theater DoeDagen van de Vlinderfabriek op KunstFort Asperen. Een unieke gelegenheid voor kinderen van groep 5 tot en met 8 om met elkaar een voorstelling te bedenken, te maken en op te voeren voor ouders grootouders, broertjes, zusjes en iedereen die wil komen kijken. De Vlinderfabriek uit Culemborg is een initiatief van Sylke van de Calseijde en Claudette Efrosina. Beiden hebben de afgelopen 20 jaar hun sporen verdiend binnen het jeugdtheater door het geven van lessen en het ontwikkelen en uitvoeren van kunst educatieve projecten. De kosten zijn 25 euro per kind voor 1 van beide middagen. Aanmelden / info: www.vlinderfabriek.nl.

Permalink

Comments are closed.