StreekParade Streekcentrum

STREEK – Op zaterdag 17 juni wordt voor de vijfde keer de StreekParade op het Streekcentrum Ooievaarsdorp Liesvelt gehouden. Deze parade wordt jaarlijks in samenwerking met Den Hâneker georganiseerd. Dit eerste lustrum wordt feestelijk gevierd met muziek en diverse optredens, verzorgd door Van Hoorne Enter- tainment en theater Peeriscoop uit Gorinchem. De tv-karakters Fien & Teun van Avonturenboerderij Molenwaard zijn de hele dag aanwezig. Daarnaast  is er voor de kinderen een speciaal programma samenge- steld dat bestaat uit insectenhotels maken en boter maken. Op de markt kunt u kennis maken met de vele producten, die door bedrijven en verenigingen  uit de streek worden gepresenteerd en ter verkoop aangeboden. Er zijn proeverijen van o.a. streekwijn en -bier en er worden creatieve inloopworkshops gegeven.

Permalink

Comments are closed.