Dorpentocht 2017

ZEDERIK – Afgelopen periode bezochten de leden van het college Ameide, Tienhoven en Sluis. Dit deden ze in het kader van de Dorpentocht 2017. Helaas werkte het weer niet mee en bleven de fietsen staan. Per auto werd het dorp verkend. Via de locatie van de Brede School, de begraafplaats, Tienhoven en het oude centrum van Ameide ging het college naar het winkelcentrum. Daar was in de bibliotheek een ontmoeting met bestuursleden van ondernemers- vereniging Actio en een aantal winkeliers. Het college werd getrakteerd op koffie en taart van Bakkerij Irene. Ze spraken met elkaar onder andere over de mogelijkheden voor horeca, het waterfront en de vrijkomende winkelruimte als de bibliotheek op termijn verhuist naar de brede school. Aan het eind konden ze nog de prijswinnende grillworst van Slager Simon Muilwijk proeven. Ook Open Vensters werd bezocht. Het college had een wens uit de wensboom geadopteerd. Het volgende bezoek is aan Leerbroek op donderdag 21 september.

Permalink

Comments are closed.