Avond voor de jeugdhulp

ZEDERIK – Wat zijn de ervaringen met de jeugdhulp de afgelopen twee jaar in deze regio? En hoe kunnen wij de jeugdhulp in onze regio nog beter maken. Op woensdag 30 augustus gaan ouders, kinderen, raadsleden en wethouders, professionals en ambtenaren hierover met elkaar in gesprek. Tijdens worden de belangrijkste speerpunten voor de beleidsperiode 2018 – 2021 opgehaald. De avond duurt van 17.00 tot 21.00 uur en vindt plaats in schouwburg Kunstmin in Dordrecht. Heeft u of uw kind ervaring met jeugdhulp en wilt u meedenken over het jeugdbeleid? Meld u dan aan voor deze avond. Meer informatie over het programma, de workshops en aanmelden vindt u op de website www.jeugdzhz.nl. U kunt zich tot en met 22 augustus aanmelden via: contact@jeugdzhz.nl.

Permalink

Comments are closed.