Buurtbus zoekt vrijwilligers

ZEDERIK – De Buurtbus in Zederik zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om als chauffeur te werken en er voor te zorgen dat onze inwoners kunnen rekenen op vervoer. U kunt al meedoen als u: 2 uur in de week beschikbaar bent en beschikt over een rijbewijs B (personenauto). De indeling van de rijtijden wordt altijd in overleg met de chauffeurs gemaakt.

In Zederik en omgeving rijdt de Buurtbus (lijn 703) volgens een vaste dienstregeling door Ameide, Meerkerk, Leerbroek, Leerdam, Schoonrewoerd, Hei- en Boeicop en Lexmond. In de bus kunnen maximaal 8 passagiers mee. De buurtbus wordt gesubsidieerd door de provincie Zuid- Holland. Wilt u zich aanmelden als chauffeur of wilt u meer info over vrijwilligerswerk voor de Buurtbus, neemt u dan contact op met de heer Borgstijn, telefoon (0183) 351329.

Permalink

Comments are closed.