Infoavond De Schakel

ZEDERIK – Bent u gebruiker van dorpshuis De Schakel? Inwoner van Leerbroek? En bent u benieuwd naar de laatste stand van zaken van het combinatieplan dorpshuis/sportzaal De Schakel en kerkelijk centrum Hersteld Hervormde Gemeente? Kom dan naar de informatieavond op 28 augustus om 19.30 uur in dorpshuis De Schakel. De afgelopen periode heeft de voorbereidingscommissie, samen met architecten en de gemeente, gewerkt aan het combinatieplan. Dit heeft geleid tot een ontwerp dat bestaat uit drie onderdelen: gebouw, inrichting interieur en inrichting openbare ruimte. Graag presenteert de voorbereidingscommissie dit ontwerp op 28 augustus 2017 aan u. In januari 2015 heeft de raad besloten om dorpshuis De Schakel op afstand van de gemeente te zetten. Voorwaarde is dat er een dorpshuisfunctie in Leerbroek blijft, waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en waar ruimte is voor verenigingsactiviteiten.

Permalink

Comments are closed.