Steuntje in de rug

LEERDAM – Soms hebben mensen een steuntje in de rug nodig om (weer) mee te kunnen doen. Gelukkig kunnen ze vaak terugvallen op Leerdammers die willen helpen. Dat helpen gebeurt op heel veel verschillende manieren die vaak het gevolg zijn van een goed idee. Goede ideeën hebben iets weg van een dominospel: er is een tik tegen de eerste steen nodig om de zaak in beweging te krijgen. De gemeente steunt mensen die al even met een mooi plan rondlopen om kwetsbare mensen te helpen, maar er nog niet in geslaagd zijn de zaak in beweging te krijgen. Deze hulp kan verschillen. Allereerst door met mensen mee te denken en hen te verbinden met personen of partijen die het plan verder kunnen helpen. Maar het is ook mogelijk om een plan met een eenmalig geldbedrag (max. €5.000,-) in gang te zetten. Daarvoor heeft de raad van de gemeente Leerdam opstartsubsidies ter beschikking gesteld. Dit als blijk van vertrouwen in uw goede ideeën. Info, voorwaar- den en voorbeelden vindt u op leerdam.nl/opstartsubsidie.

Permalink

Comments are closed.